Relocation, Packing, Transport, Loading & Unloading, Storage Units etc. - All over Macedonia

Home

DORA MOVING

Company for moving, storage, transport, removal of old furniture and etc.

Move without hassle

Be a gentleman!

Give us a call

We make an appointment

We pack your things

We move your things

Секоја чест на професионалноста, брзината и организираноста во процесот на нашата селидба. Она што мислевме дека ќе биде комплицирано, испадна лесно и едноставно поради тимот на Дора!

B. Mirkova Natasha

Google Reviews

Супер позитивен впечаток за Dora Moving – компанија која нуди преселба на домови, монтажа / демонтажа и складирање. Секоја чест за сериозноста, професионалноста и постапување согласно договореното.

Borche Lazarov

Google Reviews

The best moving company in Macedonia!
Thank you for everything, will recomend to anybody who needs fast and proffesional movers this is it.

Anastasija Novevska

Google Reviews