Relocation, Packing, Transport, Loading & Unloading, Storage Units etc. - All over Macedonia

B. Mirkova Natasha

Секоја чест на професионалноста, брзината и организираноста во процесот на нашата селидба. Она што мислевме дека ќе биде комплицирано, испадна лесно и едноставно поради тимот на Дора!