Relocation, Packing, Transport, Loading & Unloading, Storage Units etc. - All over Macedonia

Borche Lazarov

Супер позитивен впечаток за Dora Moving – компанија која нуди преселба на домови, монтажа / демонтажа и складирање. Секоја чест за сериозноста, професионалноста и постапување согласно договореното.